booq Ticketing

booq Ticketing is zóveel meer dan alleen ‘simpele kaartverkoop’. Het geeft je de vrijheid om het hele proces van A tot Z, bij de kassa én online, zelf in te regelen, in je eigen stijl en met enkel tickets en abonnementen die aan jouw eisen voldoen. Ínclusief verleidelijke aanbiedingen zoals een lunch of souvenir. Klantenbinding was nog nooit zo eenvoudig!

Vertel me meer

.

booq Ticketing biedt een supergebruiksvriendelijke ticketshop plús inzichtelijk klantmanagementsysteem. Regel binnen één platform je volledige online ticketing en fysieke kaartverkoop op locatie. Volledig responsive zodat bezoekers vanaf ieder gewenst apparaat een ticket aan te schaffen. Natuurlijk kan booq Ticketing gekoppeld worden aan een vaste kassa om kaartjes te verkopen, reserveringen in te zien en tickets te annuleren. Ook validatie van zowel online als offline aankopen gebeurt in hetzelfde systeem. Zo vullen jouw online ticketshop en kassa elkaar perfect aan.

 

 

.

Ticketing

Mogelijkheden

Zelf e-tickets, vouchers of abonnementen inrichten? Een eigen ticketshop die naadloos integreert met mobiele, website of Facebookpagina’s? Toegangscontrole en tourniquetaansturing op basis van pasjes of een digitaal ticket? Natuurlijk! Met booq Ticketing kan dit allemaal.

Kassakoppeling
Het ticketsysteem koppelt aan diverse kassa's van Eijsink: WinSale en booq.
Tourniquetsturing
Door de tourniquetkoppeling stuurt het scannen van bar- en QR-codes toegangspoortjes aan.
Ticketshop op maat
Geintegreerd in je eigen website of via een standalone webshop, jij bepaalt welke ticketshop het beste bij je past.
Dashboard met realtime statistieken
Bekijk uitgebreide statistieken met filters op alle facetten van online en fysieke verkoop en data gericht op leeftijd- en geografie.
Koppeling betaalpakketen
Door de koppeling met betaalpakketten als iDeal, PayPal, Visa, Mastercard en Bancontact rekenen je gasten hun tickets meteen online af.
Genereer eigen tickets incl. bar- of QR-code
Met de ticketmodule stel je tickets arrangementen op basis van templates en de aanpasbare lay-out zelf samen. Inclusief prijzen, tijdssloten en bar- of QR-code.
Online ticketverkoop
Beheer, genereer en verkoop ál je tickets of arrangementen met digitale barcodes eenvoudig vanuit één platform.
Fysieke kaartverkoop
Beheer, genereer, verkoop en print al je fysieke tickets zoals jaarkaarten, 10-badenkaarten, groepstickets, fastlanepassen en parkeerkaarten.
Koppeling externe ticketverkoop
booq Ticketing koppelt met externe ticketverkooppartijen o.a. Global Ticket, Vriendenpas, Museumkaart en CJP.
Responsive voor tablets en smartphones
Voor optimaal resultaat en usability ondersteunt booq Ticketing volledig responsive verkoopflows.
Kies je eigen verkoopflow
Afhankelijk van je aanbod richt je je eigen verkoopflow in. Hierbij heb je de keuze uit een scrollbare one-page-checkout of een stapsgewijze flow van tickets naar parkeerkaart, contactinformatie tot afrekenen.
Upselling
Via handige upselling stimuleer je de afname van bijvoobeeld een lunch, diner, knuffel of parkeerkaart.
Vaste en variabele prijzen
Zowel vaste als variabele prijzen met betrekking tot voorverkoop, daltarieven of lastminuteprijzen stel je eenvoudig per product in.
Toekenning beheerdersrechten
Via diverse gebruikersprofielen is het mogelijk om toegang te verlenen aan informatie als het aanmaken van tickets, exporteren van contactpersonen en het blokkeren van barcodes.
Verwerking barcodebatches
Om te voorzien in vraag van derde partijen is het mogelijk om barcodebatches te genereren in Excell of CSV.

.

booq Ticketing is onderdeel van booq: een all-in-one businessplatform dat ontwikkeld is door Eijsink. Dankzij onze jarenlange ervaring in complete afrekensystemen zijn wij specialisten in de koppeling tussen online en offline. Wij bieden slimme oplossingen zodat jij je klanten optimaal kunt bedienen, in de retail, leisure, sport, zorg, horeca of catering. Van kassa tot keukenmanagement en van personeelsplanning tot webshop. Groeit jouw bedrijf, dan groeit booq met je mee.

 

.

.

Zij booqen al succes

Case Vakantiepark De Twee Bruggen
5-sterrenvakantiepark De Twee Bruggen in Winterswijk is al 50 jaar een plek om te genieten. Mede mogelijk gemaakt door booq Ticketing.
Case Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Een pretpark, een vakantiebestemming, een tropisch waterpark en ook een uniek klimpark. Hoe breng je zulke verschillende aspecten samen tot één totaalbeleving? En hoe reguleer je je bezoekers?

Kalender

Je kunt Eijsink met de booq Ticketing regelmatig vinden op (inter)nationale 

evenementen en vakbeurzen: kom langs onze stands en laat je inspireren.

 

Aankomende evenementen & beurzen

Ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

.