Online beheeromgeving

In de overzichtelijke backoffice van booq Ticketing start je met een overzichtelijk dashboard met daarop realtime bijgewerkt de belangrijkste statistieken in vogelvlucht. Vervolgens kun je daar zo ver induiken als je zelf wilt.

Dashboard vol data

Wat is er vandaag gescand bij de entree, wat is er online verkocht, hoe verhoudt deze maand zich ten opzichte van de vorige? Het overzichtelijke dashboard van booq Ticketing geeft je de antwoorden.

Bovendien breng jouw online verkoop nog veel meer interessante data met zich mee: in wat voor leeftijdsgroepen is mijn doelgroepen hoofdzakelijk verdeeld, uit welke regio’s komen de bezoekers, welke producten zijn het meest populair per doelgroep? Met booq Ticketing kun je sturen op succes!

Beheerdersrollen

In de online beheeromgeving is het mogelijk om je medewerkers diverse beheerdersrechten toe te kennen. Je bepaalt zo wie er toegang heeft tot het aanmaken van webshops, wie er tickets kan genereren en wie er inzicht heeft tot de verkopen en statistieken.

Tutorial en handleiding

Weet je even niet meer hoe de prijzen van een arrangement wijzigt? Of hoe je een barcode blokkeert? Geen paniek, met hulp van een online tutorial en handleiding heb je het zo gevonden. Voorziet de online tooling onvoldoende in je vragen? Dan zit het team van booq Ticketing voor je klaar om je via rechtstreeks contact te helpen (telefonisch of per e-mail).

Ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

.