Meer dan kaartverkoop

booq Ticketing biedt zóveel meer dan alleen ‘simpele kaartverkoop’. Het geeft je de vrijheid om het hele proces van A tot Z zelf in te richten, in je eigen stijl en met enkel producten die aan jóuw eisen voldoen.

Tickets en abonnementen zelf inrichten

Omdat deze oplossing overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is ingericht, heb je in enkele stappen zelf alle soorten kaarten, abonnementen en arrangementen opgezet die je maar wilt. Volledig in jouw huisstijl en gekoppeld aan je kassa, zodat wijzingen meteen worden doorgevoerd. Alle templates stel je simpel zelf samen, inclusief speciale timeslots of combikorting. Bij abonnementen wijzig je eenvoudig gegevens (incl. pasfoto’s), waarna je het nieuwe pasje zelf genereerd en print.

Verkoopflow

Ook je eigen webshop met de te doorlopen stappen richt je gemakkelijk zelf in. Geïntegreerd in je eigen website of een stand-alone ticketshop, welke je ook kiest, beide zijn responsive voor mobiel en tablet. Laat je gasten afrekenen binnen één en dezelfde pagina of kies voor een stapsgewijs verkoopproces wanneer er sprake is van een uitgebreid assortiment producten (combi entree, parking en food). Mét mogelijkheid om kortingscodes of een cadeaubon in te voeren.

Variabele prijzen

booq Ticketing denkt met je mee, ook wanneer er specifieke prijsregels van toepassing zijn. Misschien wil je tickets in een vooraf gedefinieerde periode van een voorverkooptarief voorzien. Of op basis van een kalender je tickets per dag piek- of daltarieven toewijzen. Ook zijn lastminute acties in te stellen om een product extra te promoten.

Upselling

Klantenbinding daar draait het om. Daarom voeg je eenvoudig extraatjes toe aan het aankoopproces. Denk bijvoorbeeld aan een parkeerkaart, knuffel uit de souvenirwinkel of een hamburgermenu.

Ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

.