Online en offline in één

Stel, een gast gaat met zijn gezin naar een pretpark. Vooraf hebben ze al fastlanepassen geregeld, zodat ze bij hun favoriete attracties niet in de rij staan. Ze activeren speciale vouchers voor de lunch zodat ze zelfs daar met een handig scansysteem de rij mogen passeren. En tot slot mogen de kinderen in de shop een prachtige knuffel uitzoeken die óók al is betaald. Bovendien is dit alles besteld met groepstickets, zodat ze naast het voordeel van verkorte wachttijden ook nog eens minder betalen. booq Ticketing maakt het mogelijk!

Online e-tickets

Via de online ticketshop in jouw huisstijl kopen jouw gasten vooraf en snel e-tickets als toegangsbewijs. Mogelijk kiezen ze meteen voor een arrangement inclusief parkeerkaart, lunch óf souvenir. Stap voor stap doorlopen je gasten het aankoopproces, ze rekenen direct online af en ontvangen de tickets in de mailbox. Bij de entree worden de digitale barcodes op de smartphone of de geprinte tickets gescand en voilá, de entree is geregeld!

Fysieke kaartverkoop

Naast e-tickets met digitale barcodes, geneer je met booq Ticketing fysieke tickets die op locatie in bulk via een ticketprinter kunnen worden geprint. Welke tickets bepaal je zelf, via de online ticketgenerator stel je je eigen assortiment samen, van jaarkaarten tot 10-badenkaarten en groepstickets tot fastlanepassen.

Koppelingen

booq Ticketing koppelt met talrijke betaalmethodes om de aankoop van tickets gemakkelijk te maken. iDeal, PayPal, Visa, Mastercard en Bancontact zijn standaard beschikbaar. Daarnaast heeft booq Ticketing interfaces met externe ticketpartijen zoals Global Ticket, Museumkaart en CJP. Om te voorzien in de vraag van derde partijen is het mogelijk om barcodebatches te genereren in Excell of CSV. Deze barcodes zoek je eenvoudig in het overzicht terug of blokkeer je indien noodzakelijk.

Scanning & tourniquetsturing

Naast een koppeling met kassa’s van Eijsink zijn er extra aansluitingen mogelijk zoals NFC-chiplezer of barcodescanner die de tourniquet aansturen. Door zo'n handig scansysteem kunnen je gasten zelf de toegang passeren, waardoor minder personeel nodig is en wachttijden verminderen.

Ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Vestigingsplaats*
Contactpersoon*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

.