Veelgestelde vragen

Sommige vragen komen nou eenmaal vaker voor dan andere. We hebben de meest voorkomende verzameld en voor je op een rijtje gezet.

Algemeen
Wat is booq Ticketing?

booq Ticketing is onderdeel van booq: een alles-in-één platform voor ondernemers, ontwikkel door Eijsink. Onderneem je met booq dan vind je alle gewenste functionaliteiten in één totaaloplossing. Werk je met de Ticketing, dan heb je daarnaast de mogelijkheid tot een flexibel pakket aan booq bricks dat meegroeit met jouw bedrijf.

Sluiten
Op welke devices werkt booq Ticketing?

booq Ticketing is overal online bereikbaar en werkt zowel op een vaste kassa als via de app op een laptop, tablet of smartphone.

Sluiten
Welke koppelingen zijn er mogelijk?

booq Ticketing koppelt met talrijke betaalmethodes om de aankoop van tickets gemakkelijk te maken. iDeal, PayPal, Visa, Mastercard en Bancontact zijn standaard beschikbaar. Daarnaast heeft booq Ticketing interfaces met externe ticketpartijen zoals Global Ticket, Museumkaart en CJP. Om te voorzien in de vraag van derde partijen is het mogelijk om barcodebatches te genereren in Excell of CSV. Deze barcodes zoek je eenvoudig in het overzicht terug of blokkeer je indien noodzakelijk.

Sluiten